HD crash

Posted by on sep 18, 2012 in Blog, Fotografie | No Comments
HD crash

Tijdens de junivakantie in Frankrijk is mijn harde schijf gecrasht. Worst Nightmare van een ieder maar nadat later bleek dat ook de back-up niet in orde was voelde ik me behoorlijk ziek. In het verleden lukte het me meestal om in soortgelijke gevallen bij vrienden de meeste bestanden weer terug te krijgen. Helaas niet bij mezelf.

Van de afgelopen 2 jaar ben ik bijna alles kwijtgeraakt. Slechts de foto’s op deze site en een paar foto’s op de iPad heb ik nog. De resolutie van die beelden is te laag om een redelijke afdruk te maken dus eigenlijk onbruikbaar. Jammer.

Nu, enkele maanden verder, begint het verlies te slijten. Ik moet me maar richten op het maken van nieuwe foto’s die weer een plek op deze site kunnen krijgen. Wie weet kan ik een enkele foto proberen te reproduceren op de locaties waar ze gemaakt zijn maar vooral bij de portretten is dat helaas niet te doen.

Mooie pech

Tijdens het bekijken van de geredde bestanden kwam ook de bovenstaande foto tevoorschijn. Zo zien de meeste foto’s van de afgelopen 2 jaar er nu uit. Best een mooie afbeelding met al die kleuren alleen niet gemaakt door mij maar door mijn computer…

Goed, vanaf nu zorgen voor extra back-up en gewoon weer klikken op de knop. Life goes on.

Leave a Reply